Servicii complete de design, dezvoltare, implementare și promovare în online.

Despre Tagspot

Soluții personalizate

Concepem soluții personalizate pentru fiecare client în parte, prin care urmărim și susținem atingerea obiectivelor lui de business.

Dezvoltăm proiecte inovative

Nu suntem simpli executanți, ci ne transformăm în partenerii clienților noștri. Creăm avantaje pentru clienții noștri, testăm idei și găsim soluții inedite.

Oameni specializați

Echipa noastră este alcătuită din oameni care ne împărtășesc viziunea, care pun preț pe calitate și care nu acceptă să facă lucrurile pe jumătate.

Servicii

Suntem convinși că serviciile de succes sunt cele care îmbină cele mai recente tehnologii cu soluțiile orientate către business. Dezvoltăm proiecte pornind de la câteva specificații și livrăm versiunea lor finală care întâlnește nevoile fiecărui client, căruia îi dedicăm munca noastră.

Oferim suport și consiliere pe tot parcursul dezvoltării proiectelor. Ne folosim de experiența acumulată în acest domeniu pentru a oferi sfaturi care asigură lansarea produsului în condiții optime și intervalul de timp agreat inițial. Respectăm condițiile asumate și nu facem niciodată rabat de la standardele de calitate care ne ghidează activitatea.

Online Marketing

Vezi mai multe

Web Development

Vezi mai multe

Mobile Development

Vezi mai multe

Cum te putem ajuta?

Dacă ai un proiect în vedere sau vrei să afli mai multe despre serviciile și activitatea noastră, nu ezita să ne contactezi. Abordarea directă și prietenoasă cu care întâmpinăm fiecare client este o calitate reprezentativă pentru noi. Trimite-ne un mesaj, iar noi vom lua legătura cu tine.