Online Marketing

Am învățat repede că succesul în a ne menține clienții fericiți înseamnă a le oferi cele mai bune servicii la standardele de calitate pe care ei le așteaptă. Astfel, ne-am concentrat eforturile spre specializarea noastră într-un domeniu de importanță vitală în orice domeniu: online marketing.

Prin metodele de promovare pe care le oferim îmbunătățim prezența în mediul online a clienților noștri, urmând reguli și strategii bine planificate. Comunicăm constant cu ei, le punem la dispoziție rapoarte lunare și revizuim constant strategiile pentru maximizarea rezultatelor.

Social Media Management

Social media este elementul cheie al fiecărei campanii de marketing digital. Utilizând canalele de comunicare online din acest mediu înseamnă a intra în contact cu clienții și a construi o comunitate în jurul lor.

Platformele social media oferă oportunități extraordinare pentru construirea unei reputații puternice și stabile. Cu strategii bine conturate, folosim Facebook, Twitter, Instagram, Google+, Youtube și alte canale de comunicare care vor păstra audiența clienților noștri interesată de mesajele transmise.

Organizarea De Concursuri În Mediul Online

Una dintre cele mai eficiente metode pentru a-ți ține fanii aproape de tine este organizarea de concursuri în mediul online. Cu cât fanii sunt mai implicați, cu atât sunt mai mari șansele ca ei să cumpere un produs de la tine sau să recomande brandul prietenilor lor.

Printre motivele pentru care merită să organizezi un concurs se regăsesc:

 • creșterea bazei de date cu e-mail-uri și lead-uri
 • brand awareness
 • strângerea de like-uri pe pagina ta de Facebook
 • obținerea de user generated content
 • creșterea engagement-ului fanilor tăi și, implicit, creșterea vânzărilor

SEO

Cea mai bună resursă pentru informare este mediul mediul online: aici se caută și se accesează cele mai importante informații, se creează opinii și se iau deciziile în achiziții. Pentru ca cineva să poată fi găsit de către clienți și pentru a evidenția serviciile oferite, optimizarea trebuie luată în considerare în mod necesar.

Echipa noastră dispune de specialiști care au experiență dovedită în îmbunătățirea autorității în mediul online a website-urilor prin optimizarea strategică de tip on-off. Conținutul fiecărui website va fi răspândit în mediul online, crescându-i astfel gradul de awareness.

WiFi Marketing

Tehnologia avansează atât de repede, încât lucrurile pe care le folosim au nevoie de conexiune wireless: pe lângă smartphone-uri, luăm ca exemplu ceasuri, ochelari etc. Aceasta înseamnă că oamenii au nevoie de wireless oriunde merg. Această nevoie poate fi exploatată astfel încât business-ul tău să își mărească numărul de clienți, implicit vânzările. Cea mai eficientă metodă pentru a obține acest lucru este WiFi marketing. Wireless marketing înseamnă folosirea unui router wireless ce permite crearea unui hotspot care va fideliza clienții și, implicit, va genera vânzări.

Avantaje:

 • atragerea de clienți noi și fidelizarea clientelei existente oferind WiFi gratuit
 • promovarea afacerii pe rețelele de socializare prin care se loghează vizitatorii
 • cresterea numărului de fani pe rețelele de socializare
 • colectarea datelor în timp real despre clienți pentru a dezvolta noi strategii de marketing
 • utilizarea informațiilor obținute pentru a crea oferte personalizate pe loc: de exemplu, reducere la anumite produse, oferirea unui cadou etc.
 • un voucher sau o surpriză cu ocazia zilelor de naștere; securizarea rețelei de la birou și protejarea datelor sensibile, cum ar fi bazele de date financiar-contabile și fișierele cu date confidențiale

E-mail Marketing

E-mail marketingul este considerat a fi unul dintre cele mai puternice canale de comunicare din lumea marketingului. Importanța lui derivă din avantajele clare pe care le are față de alte canale de comunicare:

 • reach-ul rezultat este unul extrem de relevant și poate să fie unul mare, întrucât mesajul poate să ajungă la un număr foarte mare de oameni
 • este ușor de realizat și poate fi abordat treptat
 • îți permite să targetezi și să segmentezi publicul țintă până la nivel individual
 • te ajutăm să descoperi formula de e-mail-uri care se potrivește cel mai bine audienței tale și să o perfecționezi astfel încât să obții rezultatele dorite
 • un voucher sau o surpriză cu ocazia zilelor de naștere;
 • securizarea rețelei de la birou și protejarea datelor sensibile, cum ar fi bazele de date financiar-contabile și fișierele cu date confidențiale

Strategii Și Planuri De Comunicare

Construim strategii și planuri de comunicare pentru clienții noștri, care includ analize complete asupra acțiunilor care urmează a fi realizate, a rezultatelor estimate, precum și asupra riscurilor cu care campaniile s-ar putea confrunta.

Copywriting

A scrie conținut este mai ușor de zis decât de făcut. Unii oameni încep să scrie natural, despre orice, alții se blochează când vine vorba de un text de câteva zeci de cuvinte. Conținutul este una dintre cele mai prețioase resurse, de aceea este necesar ca el să fie concis, vizibil, dar și atractiv.

La Tagspot, asigurăm servicii de copywriting care asigură toate aceste caracteristici. Fie că vrei să ai conținut nou pentru website-ul tău, sau vrei să îl îmbunătățești pe cel existent pentru a fi mai eficient, sau vrei texte pentru rețelele tale de socializare, texte pentru pliante, afișe și alte materiale promoționale, comunicate sau anunțuri de presă, echipa noastră de specialiști va crea mesajele ideale pentru nevoile tale. .

Cum te putem ajuta?

Dacă ai un proiect în vedere sau vrei să afli mai multe despre serviciile și activitatea noastră, nu ezita să ne contactezi. Abordarea directă și prietenoasă cu care întâmpinăm fiecare client este o calitate reprezentativă pentru noi. Trimite-ne un mesaj, iar noi vom lua legătura cu tine.